Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη

Αποστολή Μηνύματος
Προσθήκη φίλου
Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη

Πληροφορίες

Βασικές Πληροφορίες

 • Φύλο

  Άντρας
 • Ημερομηνία Γέννησης

  1967-08-22
 • Λίγα λόγια

  Μπορούμε και σας παρέχουμε σύγχρονες ασφαλιστικές υπηρεσίες που σας καλύπτουν και σας εξασφαλίζουν στην καθημερινή και επαγγελματική σας ζωή. Όλοι εμείς στις ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΠΟΧΩΡΗ, προσωπικό, στελέχη και διοίκηση, είμαστε κοντά σας με γνώσεις, εμπειρία, συνεχή εκπαίδευση και διάθεση για εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

  ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΜΕ
  Γιατί συνεργαζόμαστε με τις εγκυρότερες εθνικές και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες.

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
  Για την αποκλειστική και συνεχή ενασχόληση στην ασφαλιστική αγορά από το 1992.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
  Για τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης

  ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
  Γιατί εξασφαλίζουμε σωστή ασφαλιστική κάλυψη με το χαμηλότερο δυνατό ασφάλιστρο.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Μέλος από:
Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 10:57
Τελευταία σύνδεση:
1 χρόνο
Τύπος προφίλ
Μέλος
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη Νέα του Asfalistis4u
  3 χρόνια

  ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  -Ανοδικές πιέσεις στις τιμές των ασφαλίστρων στον κλάδο αυτοκινήτου έρχονται για τις εταιρείες από το 2017 μέσα από την αναπροσαρμογή των ελαχίστων ποσών κάλυψης αστικής ευθύνης.

  Με απόφασή της τον Ιούλιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποφάσισε λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό και τον Ευρωπαϊκό Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, να αυξήσει κατά 22% τις ελάχιστες αποζημιώσεις που δίνονται για υλικές και σωματικές βλάβες, ανεβάζοντας κατά 220.000 ευρώ τα ποσά που καταβάλλουν οι εταιρείες.
  Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να εντείνει περαιτέρω τον ανταγωνισμό στον κλάδο, δεδομένης της συνεχιζόμενης πτώσης των τιμών, απόρροια της πολιτικής που ακολουθεί μερίδα εταιρειών.

  Από 1ης Ιανουαρίου 2017 τα ελάχιστα ποσά ασφαλιστικής κάλυψης που προβλέπονται στο άρθρο 6 παρ. 5 του Π.δ. 237/1986 δεν μπορεί να είναι κατώτερα από τα οριζόμενα ακολούθως:

  α) Σε περίπτωση σωματικής βλάβης 1.220.000 ευρώ, ανά θύμα.

  β) Σε περίπτωση υλικής ζημίας 1.220.000 ευρώ, ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυμάτων.

  Πηγή: insurance daily

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη κοινοποίησε φωτογραφία στη Σελίδα Νέα του Asfalistis4u

  Διεθνείς τάσεις στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης - Όπως τις κατέγραψε η μεγάλη ετήσια έρευνα της AM Best για τη σεζόν 2015/2016.

  Εκατοντάδες Aσφαλιστές όλων των κλάδων - ζωής, ζημιών, υγείας, εξέφρασαν τις απόψεις τους για όλα τα θέματα, από την οικονομία έως τον ανταγωνισμό και έκαναν τις εκτιμήσεις τους για το τι θα απασχολήσει φέτος την διεθνή αγορά, η πορεία της οποίας αναμένεται γενικότερα σταθερή, με εξαίρεση τον κλάδο Υγείας για τον οποίο 55% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι θα έχει αρνητική εξέλιξη. Για τα επόμενα πέντε χρόνια οι μεγαλύτερες ενδεχόμενες απειλές εντοπίζονται στην κατάσταση της οικονομίας (σύμφωνα με το 22,6%), στις διακυμάνσεις των κεφαλαιαγορών (15%) και στις πολιτικές εξελίξεις (14%).

  Η πιο συχνή λέξη ή φράση στην ιδιωτική ασφάλιση το 2015 ήταν η “κυβερνοεπίθεση”. Το ενδιαφέρον για το κυβερνοέγκλημα εκτοξεύτηκε την περασμένη χρονιά και παραμένει στην κορυφή της λίστας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον κλάδο Ζημιών. Παράλληλα, ενδιαφέρει στενά τους κλάδους Ζωής και Υγείας, από άλλη σκοπιά όμως, δηλαδή ως προς την προστασία των δικών τους δεδομένων, μιας και οι παραβιάσεις είναι ολοένα και συχνότερο φαινόμενο.

  Ιδιαιτέρως ζωηρό είναι το ενδιαφέρον για εξαγορές/συγχωνεύσεις, το 66% δήλωσε ότι μελετά τις πιθανότητες για διάφορους στρατηγικούς λόγους, μεταξύ αυτών και λόγω κανονιστικών πιέσεων.
  Το πλεονάζων κεφάλαιο παραμένει το μεγαλύτερο κίνητρο για εξαγορές και συγχωνεύσεις, όπως, ταυτόχρονα, και το αιώνιο περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων, εξαιτίας του οποίου πολλές εταιρείες και φέτος θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα "παλέψουν" μόνες ή αν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλες εταιρείες.

  Μόλις 5,5% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι οικονομικές συνθήκες θα βελτιωθούν φέτος ενώ 30% πιστεύει ότι θα χειροτερέψουν.

  Όσο για τους παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία το 25% επέλεξε την ικανοποίηση του πελάτη, το 15% το ταλέντο της ηγεσίας και του ανθρώπινου δυναμικού, το 13% την φήμη της εταιρείας, το 12% την φιλοσοφία του underwriting, και ακολουθούν η διανομή (10%), και η καινοτομία του προϊόντος.

  Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι η επιτυχία εξαρτάται από την εξυπηρέτηση του πελάτη και μέσω τεχνολογίας. Ο κόσμος στρέφεται όλο και περισσότερο σε online και mobile πλατφόρμες για να αγοράσει ασφαλιστικά προϊόντα και για αυτό οι εταιρείες όλο και περισσότερο αναπτύσσουν εύκολες εφαρμογές για αυτό το σκοπό. Στόχος είναι να φτάνουν στον πελάτη όπου και αν είναι με ό,τι και αν χρησιμοποιεί - τηλέφωνο, υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.
  Πηγή: underwriter.gr

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη κοινοποίησε φωτογραφία στη Σελίδα Νέα του Asfalistis4u

  Πόσο ανήθικη είναι πλέον η φοροδιαφυγή;
  -Η άγρια φορολόγηση οξύνει τις αντιθέσεις, κρατάει ζωντανή την πολεμική του πολίτη απέναντι στο κράτος. Το πιο παραγωγικό, το δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας επιβεβαιώνει το δικαίωμα του να αισθάνεται υπό διωγμό.
  Εφτανε η εθνική επέτειος και γράφαμε ότι ο καλός πατριώτης δεν βγάζει σημαία στο μπαλκόνι, αλλά πληρώνει τους φόρους του. Ομως απεδείχθη ότι ενίοτε βγάζει και τη σημαία στο μπαλκόνι και τα λεφτά στο εξωτερικό.
  Η φορολόγηση είναι χρήσιμο μέγεθος που περιγράφει τη σχέση του πολίτη με το κράτος και αναδεικνύει την ηθική της διάσταση. Δεν είναι τυχαίο πώς σε ορισμένες χώρες της Δύσης –και σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ- η εκκαθάριση φόρου που λαμβάνει ο πολίτης περιλαμβάνει αναλυτική έκθεση για τη διάθεση των δημοσίων εσόδων. Κοινώς ξέρεις που πηγαίνουν τα λεφτά σου. Βλέπεις να χτίζεται το σχολείο και λες ότι έχεις πληρώσει δύο θρανία και μισό τοίχο –αντίστοιχη σχέση στην Ελλάδα αναπτύσσει μόνο ο θαμώνας με το σκυλάδικο, εξ ου και η έκφραση «το έχω χτίσει αυτό το μαγαζί».

  Στον εθνικό αντιμνημονιακό μύθο η μομφή για τη φοροδιαφυγή πέφτει στους «καρχαρίες» της οικονομίας. Μισή αλήθεια, ίσως και λιγότερη αφού παραβλέπει τα «πιράνχα». Μπορεί οι μεγάλοι να έκαναν χοντρές μπίζνες, οι μικροί, όμως, νομιμοποίησαν τη φοροδιαφυγή στα ήθη της καθημερινότητας. Ναι, εντάξει, όλα ξεκινούν από την τουρκοκρατία, από τη σχέση αντιπαλότητας μεταξύ κράτους και πολίτη και πάει λέγοντας. Αυτά είναι Ιστορία και εδώ έχουμε να κάνουμε με Μαθηματικά. Η φοροδιαφυγή είναι σπορ των ελεύθερων επαγγελματιών. Συχνά είναι και τρόπος επιβίωσης. Μισό λεπτό. Αυτό δεν ισχύει για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν είναι, για παράδειγμα, το ίδιο ένας τεχνίτης με έναν που εργάζεται ως μισθωτός με μπλοκάκι. Τον τεχνίτη μπορεί να τον παρακαλέσεις και εσύ να σου κάνει τη δουλειά χωρίς τιμολόγιο επειδή, απλώς, δεν έχεις να πληρώσεις και ΦΠΑ. Ξέρω συνεργείο αυτοκινήτων που η τιμή «χωρίς» διαφέρει κατά 50% από την τιμή «με απόδειξη». Ο τύπος, όμως, που εργάζεται ως μισθωτός με μπλοκάκι δεν μπορεί να πληρωθεί με «μαύρα». Συχνά δε, όπως και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών, προπληρώνει ΦΠΑ και περιμένει να εισπράξει το τιμολόγιο του.

  Με το νέο Φορολογικό και Ασφαλιστικό πλαίσιο, ένας ελεύθερος επαγγελματίας καλείται να πληρώσει σε φόρους και εισφορές περισσότερο από το 50% του εισοδήματος του. Ας πούμε ότι βγάζει 20.000 τον χρόνο. Οι φόροι και οι εισφορές φτάνουν στις 10.372 ευρώ. Γελάς πικρά. Πας στο άλλο άκρο με εισόδημα 100.000 ευρώ τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις φτάνουν στο 60,6% του εισοδήματος. Γελάς δυνατά, χαχανίζεις. Και μετά, όταν βρεις την ανάσα σου, αρχίζεις και αναρωτιέσαι: είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που, με αυτούς τους συντελεστές, μπορεί να κλέψει την εφορία και να μην το κάνει; Εδώ δεν υπάρχει πλέον θέμα ηθικής, αλλά κοινής λογικής. Αλλά και φιλοσοφικά να το δεις, οι αριθμοί σε υποχρεώνουν πλέον να συζητήσεις για το όριο πάνω από το οποίο αποκτάς το ηθικό δικαίωμα να στραφείς, παρανομώντας, κατά του κράτους, επικαλούμενος την επαγγελματική και οικογενειακή σου επιβίωση.

  Ενας φίλος μου είπε ότι κλείνει το μπλοκ του επειδή «δεν δέχεται να πληρώνει Καρανίκες». Αυτό, όσο απλοϊκό και αν ακούγεται, περιγράφει και μία από τις συγκρούσεις που γεννιούνται στα πόδια της κρίσης. Οι άνθρωποι της παραγωγής αισθάνονται τον βρόγχο στο λαιμό επειδή το κράτος αρνείται να κόψει έστω και ένα δάχτυλο από το μακρύ του χέρι –και για να μη γίνονται παρανοήσεις, αυτή η πολιτική της άγριας φορολόγησης, μόνο «νεοφιλελεύθερη» δεν είναι.

  Η άγρια φορολόγηση οξύνει τις αντιθέσεις, κρατάει ζωντανή την πολεμική του πολίτη απέναντι στο κράτος. Το πιο παραγωγικό, το δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας επιβεβαιώνει το δικαίωμα του να αισθάνεται υπό διωγμό. Η ανηθικότητα της φοροδιαφυγής λειαίνεται με σοβαρά επιχειρήματα. Ακόμα και αν δεν μισείς το κράτος, αισθάνεσαι ότι σε μισεί αυτό.
  Πηγή : protagon.gr >> www.protagon.gr/scripta/editorial/…

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη κοινοποίησε φωτογραφία στη Σελίδα Νέα του Asfalistis4u

  Γιατί να κάνω ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΣΥΝΤΑΞΗΣ - Όλα όσα θεμελιώδη πρέπει να γνωρίζουμε για το Ασφαλιστικό μας σύστημα: οι δυσλειτουργίες και τα αίτια της κατάρρευσης.
  Όσοι ενδιαφέρεστε για μια ουσιαστική, κατανοητή και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με το ασφαλιστικό, σας προτείνουμε να διαβάσετε με υπομονή ολόκληρο το άρθρο πατώντας στον σύνδεσμο www.protagon.gr/epikairotita/…
  Για όλους αυτούς τους λόγους, που αναλύονται και που εμείς οι Ασφαλιστές γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αγωνιζόμαστε να σας πείσουμε να αποκτήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΣΥΝΤΑΞΗΣ !!!

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη κοινοποίησε φωτογραφία στη Σελίδα Νέα του Asfalistis4u

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΕ ΑΞΙΑ ΤΑ $500 ΤΡΙΣ - ΕΡΕΥΝΑ
  -Η διαχείριση των δημογραφικών αλλαγών, ειδικότερα όσον αφορά τα συστήματα σύνταξης και συνταξιοδότησης, αποτελεί κορυφαία πρόκληση για την παγκόσμια οικονομία. Είτε οι αρμόδιοι φορείς εξετάζουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξουν συστήματα καθορισμένων παροχών είτε αναζητούν μοντέλα καθορισμένων εισφορών, η λύση δεν είναι εύκολη.

  Στις περισσότερες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες γίνεται προσπάθεια να έρθουν σε επαφή διάφοροι ενδιαφερόμενοι φορείς – εργαζόμενοι, εργοδότες, κυβερνητικοί οργανισμοί και συνταξιούχοι – προκειμένου να ενισχυθεί η πληροφόρηση των επενδυτών, η επιλογή των προϊόντων, η αποτελεσματικότητα και η διακυβέρνηση.
  Ο στόχος είναι σαφής: Να εφαρμοστεί ένα βιώσιμο σύστημα που θα βελτιστοποίησει την οικονομική ευημερία στη συνταξιοδότηση.

  Η έρευνα λαμβάνει υπόψη της ένα παγκόσμιο πληθυσμό πέντε δις ανθρώπων – αν και δεν θα κινούσαν όλοι διαδικασίες συνταξιοδότησης ταυτόχρονα. Πιστεύουμε ότι ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται τουλάχιστον $ 100.000 σαν συνταξιοδοτική αποταμίευση – ποσό που αυξάνεται στις ανεπτυγμένες χώρες. Ωστόσο η συγκέντρωση κεφαλαίων συνταξιοδότησης είναι σήμερα λιγότερο από 100 τρις. Για την έρευνα αυτή, υποθέτουμε ότι θα υπάρξει πενταπλάσια αύξηση στο συνολικό χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων συνταξιοδότησης και θα προσεγγίσει τα $ 500 τρισεκατομμύρια κατά την επόμενη δεκαετία. Η επίτευξη αυτού του στόχου θα είναι μια τεράστια πρόκληση που απαιτεί στενή συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων.

  Πέντε βασικά ζητήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν:

  Ποιος ασφαλίζει τους κινδύνους κατά τη συνταξιοδότησή;
  Ποιος είναι υπεύθυνος για τις μεταρρυθμίσεις και ποιος θα επωμιστεί το κόστος;
  Ποια διακυβέρνηση και κίνητρα απαιτούνται για να υπάρξουν προβλέψιμα αποτελέσματα;
  Ποιο λειτουργικό μοντέλο είναι το καταλληλότερο;
  Με ποιο ρυθμιστικό περιβάλλον θα δοθούν κίνητρα προς τους ενδιαφερομένους και θα είναι πιο αποτελεσματική η συνταξιοδοτική ασφάλεια

  Τα ερωτήματα δεν είναι εύκολα και δεν υπάρχουν απλές απαντήσεις. Το να περιμένουμε αναμφισβήτητα δεν αποτελεί επιλογή. Το βραβείο ( $500 ΤΡΙΣ ) για την επίλυση του προβλήματος της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος είναι τεράστιο.

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη Νέα του Asfalistis4u
  3 χρόνια

  ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 10 ΕΠΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  -Αναπτυξιακή φαίνεται πως είναι η πορεία των Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) στον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, αφού έκλεισαν το 2015 ασφαλίζοντας έναν στόλο από 615.000 οχήματα σε σύνολο 5.450.000 κυκλοφορούντων οχημάτων, όταν το 2014 είχαν εκδώσει περί τα 400.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια.

  Η εν λόγω κατηγορία εταιρειών αριθμεί πλέον 10 νομικά πρόσωπα που μοιράζονται έναν τζίρο ο οποίος σε αξία φαίνεται πως ξεπερνά τα 125 εκατ. ευρώ.

  Ειδικότερα, στον κλάδο δρουν οι:

  – Evolution Insurance Company Limited

  – Enterprise Insurance Company

  – Amtrust

  – Elite Insurance Company Limited

  – Societatea De Asigurare – ReasigurareCity Insurance

  – Euroins Insurance

  – HD Insurance

  – Alpha Insurance

  – Qudos Insurance

  – Euro Insurancies

  Στο μεταξύ, μερίδα εκπροσώπων από τις ανωτέρω εταιρείες συνεχίζουν τις επαφές τους προκειμένου να συνδικαλιστούν συγκροτώντας φορέα εκπροσώπησής τους, με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων τους.
  Οι πρώτες επαφές φαίνεται πως έχουν ήδη γίνει, ενώ έπεται συνέχεια. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω εταιρείες δεν μετέχουν στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και ως εκ τούτου επιδιώκουν να αποκτήσουν συγκροτημένη «φωνή» στην αγορά - Νιώθω ενθουσιασμένος

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη Νέα του Asfalistis4u
  3 χρόνια

  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ - Ανάλυση-Επιχείρημα πώλησης

  -Ο μέσος έλληνας πολίτης δεν γνωρίζει με σαφήνεια τα οφέλη που προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση. Όπως επίσης δεν μπορεί να αντιληφθεί, ούτε να υπολογίσει, τις οικονομικές απαιτήσεις στα χρόνια της συνταξιοδότησης.
  Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής επηρεάζει τα οικονομικά κάθε πολίτη, ο συγκεκριμένος κίνδυνος, της αύξησης δηλαδή των ετών επιβίωσης, μπορεί να τον θέσει εκτός οικονομικού προγραμματισμού.
  Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να δώσει λύση (και) στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
  Υποθέτουμε ότι έχουμε έναν άντρα 40 ετών σήμερα, ο οποίος με βάση τα ισχύοντα θα συνταξιοδοτηθεί στα 67.
  Πόσα χρήματα θα πρέπει άραγε να βάλει στην άκρη, προκειμένου να συμπληρώσει το όποιο ποσό σύνταξης θα λαμβάνει από το κράτος και να ζήσει αξιοπρεπώς;

  Ας πούμε ότι η κρατική σύνταξή του θα είναι 700 ευρώ το μήνα και θεωρεί ότι για να ζήσει αξιοπρεπώς χρειάζεται 1200 ευρώ το μήνα.
  Αυτό σημαίνει ότι ως συνταξιούχος θα χρειάζεται 500 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα από αυτά που θα του δίνει η σύνταξη. Τα 500 ευρώ το μήνα είναι 6000 ευρώ το χρόνο.
  Για να μπορέσει ο πολίτης αυτός να ξέρει πόσα πρέπει να έχει βάλει στην άκρη μέχρι τα 67 ώστε να είναι εξασφαλισμένος, θα πρέπει να πολλαπλασιάσει τα όσα χρειάζεται το χρόνο (6000 ευρώ) με τα χρόνια που θα είναι στη ζωή
  Εφόσον αυτό δεν μπορεί να το ξέρει, ας πούμε ότι παίρνει το μέσο όρο επιβίωσης: για έναν άνθρωπο 67 ετών το σημερινό προσδόκιμο ζωής είναι κατά μέσο όρο άλλα 13 χρόνια.
  Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης του παραδείγματός μας θα πρέπει μέχρι τα 67 του χρόνια να έχει μαζέψει στην άκρη 6000 x 13 = 78000 ευρώ.
  Μπορεί όμως να ξεπεράσει τον μέσο όρο επιβίωσης και να ζήσει πάνω από τα 80!

  Καμία επένδυση, είτε κινητή είτε ακίνητη, δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο πόσο θα ζήσει κανείς και άρα δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του οικονομικού προγραμματισμού.

  Ο μόνος κλάδος που μπορεί, είναι η ασφαλιστική βιομηχανία.

  Διότι είναι ο μόνος κλάδος που από τη δομή του και από το κανονιστικό και νομικό πλαίσιο που τον διέπει, μπορεί να αναλάβει τον κίνδυνο του προσδόκιμου ζωής καταβάλοντας ισόβια σύνταξη, κανονίζοντας το πόσο που έχει μαζέψει ο πελάτης με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τελειώσει παρά μόνο όταν φύγει από τη ζωή.

  Με την απόκτηση σήμερα συνταξιοδοτικού συμβολαίου, μπορεί ο πολίτης να μαζέψει ένα ποσό. Μετατρέποντας το ποσό αυτό σε ισόβια σύνταξη εγγυημένης περιόδου, η οποία μεταβιβάζεται και σε δικό του πρόσωπο αν το επιθυμεί, εξασφαλίζεται η λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται με το ευτυχές γεγονός της μακροημέρευσης: έτσι είναι βέβαιο ότι θα φτάσουν τα λεφτά ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη δήλωσε ότι του/της αρέσει μία Video

  3 χρόνια

  Asfalistis4u - Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης

  Το προτεινόμενο πρόγραμμα του Asfalisti4u, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη ανέβασε μια φωτογραφία στο άλμπουμ Φωτογραφίες από Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη
  3 χρόνια

  Σας ευχόμαστε μια χρονιά διαφορετική με 2016 πόρτες ανοιχτές προς την ευτυχία και την επιτυχία.

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη Νέα του Asfalistis4u
  3 χρόνια

  ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ή ΘΡΙΑΜΒΟΣ ?
  Η τοποθέτηση Επιτρόπου στην International Life μόνο ως επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί τόσο για την εταιρεία όσο και ευρύτερα για την ασφαλιστική αγορά. Από καιρό η εποπτεία (ΔΕΙΑ) της ασφαλιστικής αγοράς παρατηρούσε ενδελεχώς όλες τις κινήσεις των ελληνικών και ξένων ασφαλιστικών εταιρειών και ενημέρωνε για τις εξελίξεις όχι μόνο ενόψει των Solvency II.

  Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει δύο παραμέτρους που αξιολογήθηκαν για να ληφθεί η απόφαση τοποθέτησης Επιτρόπου ενόψει και της μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου Ζωής στην Εθνική Ασφαλιστική.

  Η πρώτη παράμετρος ήταν οι τρίμηνες αξιολογήσεις της και η δεύτερη η συσχέτιση των δύο χαρτοφυλακίων δηλαδή του κλάδου Ζωής και κλάδου Ζημιών. Σε ότι αφορά τις τρίμηνες αξιολογήσεις η International Life μέχρι το καλοκαίρι του 2014 κατάφερνε να ανταπεξέρχεται στα κεφαλαιακά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.

  Το 2015 ήταν όμως ιδιαίτερα αρνητικό για την εταιρεία και λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των πολύμηνων διαπραγματεύσεων και λόγω των capital controls. Η πώληση της ΑΕΔΑΚ στα μέσα Ιουνίου (ανακοινώθηκε λίγο πριν τα capital controls) επέτρεψε στην εταιρεία να ενισχύσει κεφάλαια και ρευστότητα. Ωστόσο κατά την αξιολόγηση του δεύτερου τριμήνου ουσιαστικά , η Τράπεζα της Ελλάδας είδε ορισμένα πράγματα που δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Ανάμεσα στις προτάσεις της ήταν και η μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου Ζωής προκειμένου να διαχωριστούν οι δύο κίνδυνοι (μεταξύ κλάδων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων) .

  Το Σεπτέμβριο η εταιρεία διέρρευσε ότι προχωρά στην μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου Ζωής προκειμένου να επικεντρωθεί στις Γενικές Ασφαλίσεις που χρειάζονταν και μικρότερη αποθεματοποίηση. Τελικά , η τοποθέτηση Επιτρόπου με δίμηνη περίοδο (μέχρι το Φεβρουάριο 2016) ουσιαστικά ήταν ίσως το μικρότερο κακό για την εταιρεία. Το ζητούμενο είναι πλέον πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στον σκληρό ανταγωνισμό του κλάδου αστικής ευθύνης αυτοκινήτου έχοντας Επίτροπο. Οι ελπίδες της τώρα εστιάζονται στο να διατηρήσει τα μερίδια αγοράς της στις Γενικές Ασφαλίσεις και να αποφύγει περαιτέρω συρρίκνωση.

  Ο Δεκέμβριος 2015 δεν μοιάζει καλός για την ασφαλιστική αγορά. Εκτός από την τοποθέτηση Επιτρόπου , έρχεται και η πώληση της Eurolife για να ταρακουνήσει το οικοδόμημα της «ασφαλιστικής στερεότητας» που προσπαθεί να στήσει χρόνια η ΕΑΕΕ. - Νιώθω λυπημένος

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη Νέα του Asfalistis4u
  3 χρόνια

  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  -Χάρη στη μείωση των παροχών ασθενείας (13,9%), των αγορών αγαθών -υπηρεσιών (-45,9%) και των δαπανών για μισθούς (13,1%) λόγω παγώματος προσλήψεων έγινε κατορθωτό να κρατηθεί το έλλειμμα των ασφαλιστικών φορέων μόλις στα 495 εκατ. ευρώ στο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2015.

  Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι είχε σημειωθεί πλεόνασμα 161 εκατ. ευρώ.

  Αν καταβάλλονταν στο επίπεδο του 2014 οι παροχές ασθενείας (3,4 δισ. ευρώ έναντι 2,9 δισ. ευρώ ή -13,9%) και τα κονδύλια για την αγορά αγαθών – υπηρεσιών (1,7 δισ. ευρώ έναντι 900 εκατ. ευρώ ή -45,9%), σε συνθήκες που το κράτος έχει καταβάλλει 13,3% λιγότερους φόρους (-1,7 δισ. ευρώ) και έχουν εισπραχθεί 2,6% λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές (393 εκατ. ευρώ), τότε δεν θα έπρεπε να ... καταβληθούν κανονικά οι συντάξεις.

  Την ίδια στιγμή η δαπάνη για συντάξεις μειώθηκε κατά 0,5%.

  Συνεπώς το έλλειμμα των ασφαλιστικών οργανισμών οφείλεται αποκλειστικά στην δραματική πτώση των εσόδων από τον κρατικό προϋπολογισμό και τις ασφαλιστικές εισφορές και όχι από κάποια αύξηση των δαπανών πχ για συντάξεις, παροχές ασθένειας, αγορές υλικών.

  Επίσης συνεχίστηκε για άλλο ένα μήνα, αν και με πιο ήπιο ρυθμό, η αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών οργανισμών και τον Οκτώβριο. Σωρρευτικά, τα "φέσια" τους έφτασαν τα 2,731 δισ. ευρώ έναντι 1,767 δισ. ευρώ που ήταν το Δεκέμβριο του 2014. Συνεπώς, εκτινάχθηκαν κατά 1 δισ. ευρώ (37%).

 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη ανέβασε μια φωτογραφία στο άλμπουμ Φωτογραφίες από Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Μποχώρη
  4 χρόνια

  - Νιώθω ενθουσιασμένος